Heemkunde

Brabants Operettekoor 3 juni op Kasteel Aerwinkel


Posterholt – Houdt u van André Rieu? Dan moet u 3 juni in uw agenda zetten. Dan zorgt het Brabants Operettekoor vanaf 14.00 uur op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt voor een onvergetelijke show. Dit koor vertolkt op hoog niveau en met passie de mooiste muziek uit Weense, Duitse, Engelse en Franse operettes.

Juweeltjes

Het Brabants Operettekoor, opgericht in 2015, trekt vanaf het eerste concert al uitverkochte zalen. Dat komt door het prachtig programma, met juweeltjes van componisten als Strauss, Millöcker, Zeller, Kálmán, Lehár, Stolz, Offenbach en Gilbert & Sullivan.

3 juni worden de bezoekers door het Brabantse koor in vervoering gebracht met bekende melodieën uit beroemde operettes, waarbij koorzang wordt afgewisseld met solo’s en duetten.

Dirigent

Het Brabants Operettekoor staat leiding van Pieter Cox. Hij was tien jaar verbonden aan de Hoofdstad Operette en is mede-initiatiefnemer van het Nederlands Operette Theater.
De voorstelling vindt plaats in Gasterij Geluk(t) op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt.

Kaarten & arrangementen

Kaarten kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Als u alleen kaarten bestelt, zijn bij dit concert geen consumpties inbegrepen.
Wilt u ook consumpties in de pauze of tijdens het concert, dan kunt u kiezen uit twee aantrekkelijke Cultureel Aerwinkel-arrangementen die worden aangeboden in samenwerking met de bekende cateraar Peter Starmans uit Herten.

Meer informatie over het concert en de arrangementen vindt u op www.cultureelaerwinkel.nl. Via die site kunt u ook kaarten kopen. Het reserveren van kaarten en/of arrangementen is mogelijk via 06-21-92-47-02 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl (vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren en/of het aantal en soort arrangementen). Gereserveerde kaarten en/of arrangementen dient u bij de entree contant te betalen.
|Doorsturen