Algemeen

Gemeente Roerdalen draagt Apollocomplex over aan Laco Nederland


Op 1 februari 2018 heeft de gemeente Roerdalen de exploitatie van het Apollocomplex in Melick overgedragen aan Laco Nederland. Met deze mijlpaal komt een eind aan een tijd van onzekerheid over het voortbestaan van dit sportcentrum. Met deze overdracht zijn zwemwater, een binnensportaccommodatie en een brede maatschappelijke voorziening gegarandeerd voor de komende twintig jaar. Om de overdracht te vieren ontvangen alle bezoekers van het Apollocomplex in de eerste week van februari een leuk presentje van de nieuwe exploitant.

Renovatieplan
Verenigingen, gebruikers en gasten van het Apollocomplex zullen niet meteen iets merken van de overgang naar Laco. “Alle activiteiten gaan tot de zomervakantie ongewijzigd door,” aldus directeur Bert Lavrijsen van Laco Nederland. “Wij gebruiken die tijd om te werken aan een renovatieplan. Ook organiseren we binnenkort een avond voor verenigingen, gebruikers en inwoners van Roerdalen om in beeld te brengen waar zij behoefte aan hebben. Verder gaan we samen met Stichting Vitaal Roerdalen aan de slag met het horecagedeelte. Dit moet een brede maatschappelijke voorziening, oftewel een hotspot worden voor ontmoeting, sport, recreatie en activiteiten die de vitaliteit van de bezoekers vergroten.”

Vertrouwen
Wethouder Jan den Teuling: “Ik ben blij dat we dit samen hebben bereikt. Trots ook op Stichting Vitaal Roerdalen en het platform Zwemmend Roerdalen die zich zo hebben ingezet voor het behoud van het Apollocomplex. De gemeente heeft vertrouwen in Laco Nederland dat ruim 45 vergelijkbare accommodaties exploiteert. Laco Nederland gaat in nauwe samenwerking met Stichting Vitaal Roerdalen zorgen voor een bruisende accommodatie. Het Apollocomplex gaat weer een belangrijke ontmoetingsplek in Melick worden. Zo geeft de gemeente Roerdalen samen met inwoners en ondernemers concreet invulling aan het accommodatiebeleid.”
|Doorsturen

Agenda



>>> Klik hier voor de complete Agenda.



Aanbiedingen!

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  grenen bureau

  mooi massief grenen bureau, links 3 lades, rechts kastje, afm. 150 cm / 75 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop zuurstofplanten ( hoornblad)

  Te koop aangeboden: Emmer vol zuurstofplanten ( hoornblad), emmer of plastic zak zelf meenemen Lees meer
 • Headline 1

  Vouwfiets Oyama

  Oyama Meteropolitan vouwfiets, 7 versnellingen, 20 inch wielen. De fiets verkeerd in goede staat. Heeft alleen wat gebruikerssporen. Functioneerd voor 100%. Nieuw gekocht in 2010. Alleen gebruikt op vakantie om wat inkopen te doen. In totaal geen 100km gebruikt. Wij zijn overgegaan op electrisch. Zie ook mijn andere advertenties. Ik heb nog een vouwfiets te koop. Bij aankoop van beiden; vaste prijs €300 samen. Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht/ruilen/te koop gevraagd porseleinen beeldje van St. Petrus

  Gezocht / ruilen / te koop gevraagd een porseleinen beeldje van St. Petrus, zie foto. Ik geef u een goede prijs, tevens kunt u ook indien gewenst ruilen met andere porseleinen heiligenbeeldjes. Lees meer
 • Headline 1

  gezocht tuin hulp

  Extra tuin hulp gezocht redelijk geprijsd.. Lees meer

Laatste reacties