Geef je carrière een nieuwe koers

Door van Kessel Yachting

Wordt onderhoudsmonteur bij van Kessel Yachting

Bedrijf
Van Kessel Yachting is een jachtwerf gespecialiseerd in onderhoud, winterstalling en verkoop van particuliere boten en jachten tot 17 meter. Schilderwerk, elektrische installaties, motoronderhoud en jachtbetimmering, het komt allemaal aan bod binnen onze organisatie, gelegen in het hart van de Maasplassen te Midden-Limburg.
Van Kessel Yachting is een familiebedrijf wat staat voor kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid.

Functieomschrijving
Als onderhoudsmonteur werk je bij ons op de werf en incidenteel op locatie. Je installeert en onderhoudt technische installaties op en aan plezierjachten. Je bedenkt oplossingen voor AC en DC stroomvoorzieningen en installeert deze èn indien nodig inclusief zekeringkasten en distributiepunten. Verder zal tot je takenpakket behoren; het doen van motoronderhoud en het oplossen van alle voorkomende storingen.
Ook zal je actief meewerken aan het winterstallingsproces. Een zeer afwisselend takenpakket waarbij indien nodig begeleiding en/ of opleiding wordt geboden. We streven ernaar dat je binnen ons team zelfstandig kunt werken.

Wat bieden wij jou
Je komt te werken bij de hoogst aangeschreven jachtreparatiewerf van Limburg
Afwisselend werk
Enthousiaste collega’s
Informele werksfeer
Bij wederzijdse tevredenheid is er de mogelijkheid om het tijdelijke contract om te zetten naar een vast dienstverband

Functie-eisen:
Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
Gestructureerd
Correcte omgang met vaste klanten
Minimaal 5 jaar ervaring in een onderhouds- of monteursfunctie
Een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding (of elektrotechniek), of hetzelfde aantoonbare kennisniveau op basis van werkervaring
Bereid om tijdens het voor- en najaar op zaterdag te werken
Affiniteit met scheepvaart en/ of jachten is een pré

Werktijden
De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 17:00. Tijdens de piekperiodes in het voor- en najaar wordt er ook gewerkt op zaterdag van 8:30 tot 15:00.

Ben jij die ervaren technische man of vrouw die wil werken aan plezierjachten en houdt van afwisseling in zijn/ haar werk? En wil je werken in een klein informeel team en ga je voor kwaliteit? Bekijk de vacature op https://www.talentee.nl/vacancies/ZlxYb8Wn en reageer!

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

|Doorsturen