Algemeen

Roermond On Stage zoekt ondernemers voor VMBO beroepenfeest!

Door Gilsing lokale media

Op 1 maart 2018 vindt voor de tweede keer het beroepenfeest Roermond On Stage plaats. De Roermondse Uitdaging ondersteunt dit initiatief van samenwerkende scholen dat is bedoeld om leerlingen van het VMBO een goed beeld te geven van de verschillende beroepen, kansen en mogelijkheden in de regio.

De leerlingen kiezen al vrij vroeg in hun opleiding welke richting zij op willen en met hulp van Roermond On Stage kunnen zij een bewuste keuze maken voor een vakkenpakket dat past bij hun wensen en doel.

Teveel (V)MBO leerlingen vallen uit tijdens hun schoolperiode. Vaak door een verkeerde beeldvorming van het beroep of omdat ze niet weten wat ze moeten kiezen. Roermond On Stage gelooft in de kracht van een persoonlijk, duurzaam en lokaal netwerk van professionals om jongeren te helpen met hun toekomstdromen en beroepskeuze. Onze missie is: “Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”

Tijdens Roermond On Stage gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaars over beroep en werkdag. Het beroep staat centraal in de persoonlijke gesprekken die plaats vinden aan statafels. Het doel is om de leerlingen te informeren, maar de ervaring leert dat tijdens deze dag ook wel stage-afspraken of zelfs banen voortkomen.

Waarom meedoen?
Het levert enthousiaste leerlingen op die met vertrouwen hun opleiding doorlopen. Dit zijn de toekomstige werknemers van uw bedrijf en u kunt een bijdrage leveren aan de toekomstkeuze van een leerling. Op jonge leeftijd is kiezen erg lastig en is alle hulp meegenomen. Nadenken over je toekomst mag een feest zijn!

Deelname is gratis en Roermond On Stage zorgt voor zichtbaarheid van uw bedrijf op social media, website en natuurlijk op de dag zelf.

Aanmelden of meer informatie kan via de website www.roermondonstage.nl  of de facebookpagina https://www.facebook.com/Roermondonstage/ 

 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  grenen bureau

  mooi massief grenen bureau, links 3 lades, rechts kastje, afm. 150 cm / 75 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop zuurstofplanten ( hoornblad)

  Te koop aangeboden: Emmer vol zuurstofplanten ( hoornblad), emmer of plastic zak zelf meenemen Lees meer
 • Headline 1

  Vouwfiets Oyama

  Oyama Meteropolitan vouwfiets, 7 versnellingen, 20 inch wielen. De fiets verkeerd in goede staat. Heeft alleen wat gebruikerssporen. Functioneerd voor 100%. Nieuw gekocht in 2010. Alleen gebruikt op vakantie om wat inkopen te doen. In totaal geen 100km gebruikt. Wij zijn overgegaan op electrisch. Zie ook mijn andere advertenties. Ik heb nog een vouwfiets te koop. Bij aankoop van beiden; vaste prijs €300 samen. Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht/ruilen/te koop gevraagd porseleinen beeldje van St. Petrus

  Gezocht / ruilen / te koop gevraagd een porseleinen beeldje van St. Petrus, zie foto. Ik geef u een goede prijs, tevens kunt u ook indien gewenst ruilen met andere porseleinen heiligenbeeldjes. Lees meer
 • Headline 1

  gezocht tuin hulp

  Extra tuin hulp gezocht redelijk geprijsd.. Lees meer

Laatste reacties