Algemeen

Uitreiking certificaten cursus ‘Werken met de digitale overheid


Wethouder Verheijden reikt de certificaten uit aan de deelnemers van de cursus ‘Werken met de digitale overheid’.

In januari zijn zes cursisten begonnen aan de cursus ‘Werken met de digitale overheid’ in de Aaj Bieb in Melick. Op vrijdag 2 februari zullen zij als bewijs van hun deelname een certificaat ontvangen uit handen van wethouder Tjeu Verheijden.

De cursus ‘Werken met de digitale overheid’ is onderdeel van het digiTaalhuis en wordt gegeven in de Aaj Bieb in Melick. In vier dagdelen leren cursisten wat de digitale overheid is en hoe ze veilig met hun DigiD omgaan. In de eerste les wordt een DigiD aangevraagd, in latere lessen is er aandacht voor Mijn Overheid, verschillende overheidswebsites en de website van de gemeente Roerdalen. Doel van de cursus is mensen vertrouwd te maken met de digitale overheid en ervoor te zorgen dat ze zelfstandig en met zelfvertrouwen hun overheidszaken digitaal kunnen regelen. De cursus is ontwikkeld door Stichting Digisterker in samenwerking met de gemeente Roerdalen.

Na vier lessen krijgen de cursisten een certificaat. Ze hoeven geen examen af te leggen, deelname is voldoende. Wethouder Tjeu Verheijden zal de cursisten toespreken en de certificaten uitreiken. De uitreiking vindt plaats aan het eind van de vierde lesdag, op vrijdag 2 februari om 13.00 uur.

Locatie: Aaj Bieb, Markt 70 in Melick.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  grenen bureau

  mooi massief grenen bureau, links 3 lades, rechts kastje, afm. 150 cm / 75 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop zuurstofplanten ( hoornblad)

  Te koop aangeboden: Emmer vol zuurstofplanten ( hoornblad), emmer of plastic zak zelf meenemen Lees meer
 • Headline 1

  Vouwfiets Oyama

  Oyama Meteropolitan vouwfiets, 7 versnellingen, 20 inch wielen. De fiets verkeerd in goede staat. Heeft alleen wat gebruikerssporen. Functioneerd voor 100%. Nieuw gekocht in 2010. Alleen gebruikt op vakantie om wat inkopen te doen. In totaal geen 100km gebruikt. Wij zijn overgegaan op electrisch. Zie ook mijn andere advertenties. Ik heb nog een vouwfiets te koop. Bij aankoop van beiden; vaste prijs €300 samen. Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht/ruilen/te koop gevraagd porseleinen beeldje van St. Petrus

  Gezocht / ruilen / te koop gevraagd een porseleinen beeldje van St. Petrus, zie foto. Ik geef u een goede prijs, tevens kunt u ook indien gewenst ruilen met andere porseleinen heiligenbeeldjes. Lees meer
 • Headline 1

  gezocht tuin hulp

  Extra tuin hulp gezocht redelijk geprijsd.. Lees meer

Laatste reacties