Algemeen

Voordeelpas Roerdalen

Door Gilsing lokale media

Sinds 1 januari is de voordeelpas Roerdalen actief en zijn er al veel voordelen en acties geweest. De bekendheid van de voordeelpas neemt toe, steeds meer mensen maken gebruik van de pas! Tot nu toe waren de passen alleen op beperkte plekken te verkrijgen, vanaf nu zijn echter passen verkrijgbaar bij de meeste aangesloten ondernemers. Voor slechts € 5,- is een pas te koop en kunt u meestal direct profiteren van korting. Om te zien welke aanbiedingen er in de regio zijn neemt u een kijkje op de website www.voordeelpasroerdalen.nl 
Om te vieren dat de passen nu overal verkrijgbaar zijn, hebben we een extra actie. Iedere pas heeft een eigen voordeelnummer. Hiermee zijn al maandelijks extra voordelen te verdienen, maar deze maand staat er een fiets ter beschikking die aan het einde van de maand wordt toegekend aan een pasnummer. De fiets is ter beschikking gesteld door Boom Fietstechniek te Montfort. Heeft u inmiddels al een pas, dan doet u automatisch mee! Heeft u nog geen pas en wilt u wel kans maken op deze mooie actie, dan kunt u dus een pas aanschaffen bij een aangesloten ondernemer. Passen zijn alleen te koop. 10 juni 2018 wordt het nummer bekend gemaakt via de site en social media van de voordeelpas.
Ondernemers en inwoners samen in de pas. Door boodschappen en aankopen te doen binnen de regio, zorgen we er samen voor dat onze omgeving blijft groeien. De pas is daarom nu ook verkrijgbaar voor iedereen en niet alleen voor inwoners van Roerdalen. Op vertoon van de pas krijgt u veel extra voordeel bij een heleboel bedrijven in uw omgeving. Check altijd de site voor de actuele aanbiedingen.

|Doorsturen