Heemkunde

10 juni try-out van nieuwe show Gé Reinders op Kasteel Aerwinkel


Posterholt – In seizoen 18-19 speelt Gé Reinders met plaatselijke blaasorkesten zijn nieuwe show ‘Oetblaoze’. Als voorbereiding daarop, geeft hij 10 juni op Kasteel Aerwinkel in Posterholt een unieke solo try-out, dus zonder blazers. Het gaat om een ingelaste voorstelling van Stichting Cultureel Aerwinkel.

Gé brengt op het fraaie, door Pierre Cuypers ontworpen kasteel een combinatie van bekende liedjes, als ‘Blaosmuziek’ en ‘d’n Haof’, en nieuwe nummers. De laatsten verschijnen in september op cd, opgenomen met de Douane Harmonie Nederland.
Op de try-outs zingt Gé niet alleen een verzameling mooie liedjes. Proefvoorstellingen als deze zijn ook bedoeld om zijn praatjes te oefenen. Het publiek heeft dus de gelegenheid om bijna achter de schermen te kijken en getuige te zijn van zijn eerste oefeningen voor ‘Oetblaoze’.
Gé is trots dat hij bij het bedenken van de bindteksten wordt bijgestaan door de Amsterdamse schrijver Thomas Verbogt. Gé zegt over deze samenwerking: “Heerlijk om met zo iemand ‘ s middags in een aangenaam café te zitten en samen te verzinnen wat ik op de bühne ga zeggen.”
Kortom, het wordt een intieme voorstelling van een Limburgse zanger die in zijn eentje zijn blaasmuziek-liedjes gaat zingen en u meeneemt in zijn leven. En in de voorbereiding van zijn laatste theatertour.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling van Gé Reinders 10 juni om 14.00 uur, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop uitsluitend via www.cultureelaerwinkel.nl. Reserveren is niet mogelijk.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.
Alle concerten vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.

(foto Bob Bronshoff)
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties