Algemeen

Aandachtig ademhalen


Ademhalen, we doen het de hele dag, meestal zonder er bewust bij na te denken. Terwijl de ademhaling een belangrijk instrument is voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Hoe belangrijk de ademhaling is en hoe de ademhaling gebruikt kan worden om lichaam en geest te beïnvloeden, vertelt ademcoach Els Sleutels tijdens de Maand van de Spiritualiteit op 7 februari in de Bibliotheek Bibliorura.

Els Sleutels is yogadocent en ademcoach bij Ademcirkel. Voor haar betekent de beoefening van haar adem dat ze zich bewust wordt van zichzelf, haar grenzen, haar gedachtenpatronen en haar denkwijze en dat ze leert om gedachten en spanning toe te laten en los te laten. Op die manier kan de balans in lichaam en geest worden hersteld.

Tijdens de workshop wisselt Els Sleutels de theorie over ademhalen af met het oefenen van ademtechnieken die in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden. De avond is geen therapiesessie, maar een kennismaking met de techniek van het ademhalen, waarbij u met praktische tips naar huis gaat.

Deelname aan de workshop is gratis voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. Aanmelden kan via www.bibliorura.nl. Voor meer informatie over ademhalen kunt u terecht op de website van Els Sleutels: www.ademcirkel.nl.

Datum: 7 februari 2019
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: De Bibliotheek Bibliorura
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties