Bauhaus is er klaar voor

Door Gilsing lokale media

19 juli gaat de bouwgigant open

Bij Bauhaus Venlo wordt hard gewerkt om alles tip top in orde te hebben voor de opening op 19 juli. De schappen worden gevuld en het personeel krijgt de laatste instructies. Service is geen loze kreet bij de mensen van Bauhaus.
Vestigingsmanager Albert Goes: ”Alles draait hier om kwaliteit, van de producten tot de dienstverlening. Zo kan je bij ons alle machines
24 uur lang gratis lenen en daarna kun je het voor een klein bedrag huren. Maar als je niet zo handig bent, of weinig tijd hebt, dan regelen wij ook een vakman uit de buurt die alles voor je installeert. Met garantie!” Mannen met twee linkerhanden kunnen natuurlijk ook hun vrouw aanmelden voor de Women’s Night die het bouwcentrum eens per jaar organiseert, waarbij vrouwen de basistechnieken leren van diverse klussen, zoals tegelen en stuken.

20 x duizend euro te winnen

Op donderdag 19 juli begint Bauhaus Venlo met een knallende openingsactie, nog voor de winkel officieel geopend is. Wie zich op donderdagochtend tussen zes en zeven uur ‘s ochtends en met een kruiwagen, meldt bij Bauhaus, krijgt een lot en maakt daarmee kans op een van de 20 waardebonnen van 1.000 euro. Het belooft een gezellig feest te worden, daar in de vroege uur-tjes. Om acht uur gaat de winkel
officieel open en kan het publiek, met kruiwagen en al, als eerste de winkel ontdekken. Let op: wil je kans maken, zorg dan dat je vóór 07.00 uur ‘s ochtends aanwezig bent, en mét kruiwagen.

 Meer info: www.bauhausvenlo.nl

|Doorsturen