Algemeen

CITY GAME ROERMOND 2019 Don’t miss it, be there

Door Gilsing lokale media

De eerste lustrumeditie van City Game Roermond is een feit! Op zaterdag 14 september organiseert de Lionsclub Roermond voor de vijfde keer dit ludieke spelevenement in de binnenstad. Het lustrum belooft extraspeciaal te worden met de beste ingrediënten van de afgelopen jaren en tal van nieuwe smaken. City Game Roermond staat open voor teams van bedrijven, non-profit sector, (sport)verenigingen en vriendengroepen vanaf 16 jaar. De teams bestaan uit 6 tot maximaal 9 personen. De teams leggen een parcours af in de binnenstad waar zij meerdere spellocaties tegenkomen. Ieder spel daagt de teams uit in behendigheid, creatief inzicht, teamgeest en fysieke prestaties.


City Game Roermond is een gezellig sportief evenement om mee te doen èn te komen kijken. Het Kloosterwandplein vormt deze dag de centrale locatie waar de teams starten, gezamenlijk lunchen en de officiële prijsuitreiking plaatsvindt. En natuurlijk mag het publiek weer rekenen op het daverende finalespektakel waaraan alle teams tegelijk meedoen.
De inschrijving is vanaf nu mogelijk op de website www.citygameroermond.nl.
De opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Leergeld Roermond e.o..De Lions Roermond dragen het motto van Stichting Leergeld een warm hart toe: “Alle kinderen mogen meedoen”. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet mee kunnen doen aan sociale activiteiten zoals schoolreisjes, muzieklessen of sportactiviteiten.

DON’T MISS IT, BE THERE! Voor vragen kun je terecht bij info@citygameroermond.nl

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties