Sport

De Postertoren onderuit in derby


In de vierde ronde van het seizoen moesten de mannen van De Postertoren op 17 februari aantreden tegen het eerste team van SV 't Pionneke uit Roermond, koploper in de 1e klasse A. Een moeilijke opgave voor de hekkensluiter uit Roerdalen, temeer omdat de mannen uit Roermond dit jaar hun zinnen hebben gezet op het kampioenschap met promotie naar de Hoofdklasse en daarvoor een sterk team hebben samengesteld dat tot nu toe nog geen punt heeft verspeeld.

Onder het genot van een voorzichtig lentezonnetje en onder het toeziend oog van trouwe supporters werd stipt om één uur afgetrapt in het gezellige thuishonk, café De Sjmeed in Herkenbosch. Om opperste concentratie te waarborgen was besloten dat er voor deze gelegenheid geen toeters en ratelaars werden toegestaan en werd de wedstrijd in serene rust afgewikkeld.
Ofschoon de eerste partij nog op remise uitdraaide (mooie prestatie van Rob Haarsma op bord 1) werd allengs het grote krachtsverschil duidelijk en werden de stellingen van de thuisspelers langzaam maar zeker gesloopt. Uiteindelijk kon ook Peter Jongen op bord 5 met een remise tevreden terug kijken, maar moesten Ad Hermus, Toon Kruijtzer, Wim de Louw en Thieu van Pol op de andere borden hun meerdere erkennen in de tegenstander.

Eindstand 1-5 zodoende, een nederlaag die niet onverwacht maar toch ongelegen komt nu mededegradatiekandidaat Blerick wel wist te winnen.
Volgende wedstrijd is op 24 maart in Horst. De Postertoren heeft besloten zich voor die wedstrijd voor te bereiden middels een trainingskamp op hoogte en met ondersteuning van een mental coach. Succes gegarandeerd!
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Honeywell Round Clock DeLuxe modulerende kloktherm

  De Round Clock Deluxe T8725M1004 is een eenvoudig programmeerbare klokthermostaat geschikt voor het aansturen van zowel OpenTherm- als aan/uit geregelde cv-toestellen.Voor maximaal 4 perioden per blok (werkdagen en weekeinde) kunt u een temperatuur instellen. Elk blok is afzonderlijk programmeerbaar. De menusturing zorgt voor een zeer eenvoudige en overzichtelijke programmering. Bovendien kan de temperatuur via de vertrouwde instelring worden gewijzigd. De Round Clock Deluxe heeft geen batterijen nodig, de voeding wordt verzorgt door de verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Nieuwprijs 120 Euro Lees meer
 • Headline 1

  Herenfiets Gazelle

  l    Te koop Gazelle Medeo herenfiets..  Maat 57. Met 24 versn.. verende zadel en vork... batt. verlicht... Kleur grijs/blauw . Deze fiets is een overjarig showmodel en nog geen 200 km gelopen     . ..     Lees meer
 • Headline 1

  WIfi Extender TPlink Nieuw in folie

  Deze repeater combineert een strak design met een goed draadloos signaal en een brede inzetbaarheid. Deze repeater werkt met ieder modem of router van ieder merk. Heeft u een draadloze internetverbinding met onvoldoende bereik, dan kunt u dit verbeteren met deze WiFi versterker van TP-Link. Lees meer
 • Headline 1

  HANDGESCHILDERD SCHILDERIJ

  Handgeschilderd schilderij in blauw tinten op linnen.1.20cm breed0.90cm. hoog Lees meer
 • Headline 1

  HANDGESCHILDERD SCHILDERIJ

  Handgeschilderd schilderij in blauw tinten op linnen.1.20cm breed0.90cm. hoog Lees meer

Laatste reacties