Algemeen

Een zonnetje voor de zonnebloem


Misschien heeft u ze al gezien. In de weken voor het Paasweekend zie je steeds meer mensen met wandelschoenen door de buitengebieden banjeren. En flink gedeelte van deze mensen is aan het trainen voor die tocht van 80 km. De Kennedymars.
Ook de meeste deelnemers uit Vlodrop hebben inmiddels de eerste trainingskilometers in de benen. Al zijn er ook dapperen die zonder enige training aan die 80 km beginnen en hem ook nog uitlopen. Er waren zelfs deelnemers die eerder klaar waren met de kilometers dan met het promillage van de vorige avond……
De organisatie van “Een zonnetje voor de Zonnebloem” werkt hard aan de inhoud voor het blarenbal op 20 april 2019 in café “De Prins, Biej Anke” in Vlodrop.
Ook wordt er al gebrainstormd over de manier waarop we het zonnetje voor de zonnebloem zullen laten schijnen. Een en ander is natuurlijk mede afhankelijk van de opbrengst van de acties die we rond deze Kennedymars gaan organiseren.
Deelnemers aan de Kennedymars die dit initiatief mee willen ondersteunen, of mensen die op een andere manier hun medewerking willen verlenen, kunnen zich nog steeds aanmelden bij café “De Prins, Biej Anke”, of via wimtegels@gmail.com.
Wordt vervolgd!
|Doorsturen