Sport

Elke dinsdag schaken in café De Sjmeed


Op dinsdag 11 september om 20.00uur gaat het nieuwe schaakseizoen voor De Postertoren van start. Dan wordt er weer elke dinsdagavond geschaakt in café De Sjmeed in Herkenbosch.

De Postertoren is een kleine, gezellige vereniging die nog nieuwe leden kan gebruiken. Zowel gevorderde als beginnende spelers zijn welkom. Schaken is een gezonde en nuttige sport, uiterst geschikt voor het ontwikkelen van concentratievermogen. De Postertoren kent een interne competitie waaraan alle leden (kunnen) deelnemen en waardoor u elke week kunt spelen. U bent daarbij niet verplicht elke week te komen.
Laat u niet weerhouden als u wat drempelvrees zou hebben of wanneer u denkt dat u niet goed genoeg kunt schaken; De Postertoren kent spelers uit heel Roerdalen en van allerlei speelsterktes. Loop vrijblijvend eens binnen op de clubavond, of bel voor meer informatie met Piet Beckers, tel. 06-28943480.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  D&G heren jas

  Nieuw D&G heren jas maat XL Lees meer
 • Headline 1

  Koelkast tafelmodel

  Te Koop : Tafelmodel Koelkast met vriesvak merk Zanussi/Electrolux. reden verkoop boedelruiming. (nieuwstaat) Lees meer
 • Headline 1

  Miele Novotronic T455c condensdroger

  Prima werkende condensdroger. Heeft ons nog nooit in de steek gelaten maar na 25 jaar willen we toch eens een nieuwe. Het kunststof in de deur is aan de binnenkant verkleurt door de warmte maar dit doet niets af aan de werking. Samen met de Miele W715 wasmachine mogen ze weg voor €100,- Lees meer
 • Headline 1

  Spiegel

  Spiegel brons/koperen houten lijst 60 x 75 Gebruikt maar z.g.a.n. Bieden Lees meer
 • Headline 1

  Winterbanden met velg

  winterbanden met velg 4 stuks velg: steekmaat: 4 x 108, naaf: 63.4, ET: 37.5 band Contiwintercontact 195/60 R15 T profieldiepte: 5 mm Waren op Ford B-Max gemonteerd Lees meer

Laatste reacties