Algemeen

MARCIA LUYTEN OP KASTEEL DAELENBROECK


Haar boek ‘Het geluk van Limburg’ was een groot succes. Daarom heeft de bibliotheek Bibliorura de Limburgse schrijfster Marcia Luyten uitgenodigd voor een interview. De avond met Marcia Luyten vindt plaats op 11 oktober op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.

Het eerste deel van de avond zal Marcia Luyten geïnterviewd worden door Annelies Goossens. Annelies Goossens is oud-docent Nederlands aan BC Schöndeln in Roermond. Sinds 2004 interviewt ze voor de culturele Salon Remunj en is ze redactielid van Jaarboek Roerstreek. Ook is ze bestuurslid van de Open Bieb Herkenbosch.

Na het interview is er tijd voor een kopje koffie of thee. Tijdens de pauze zal Plantage Boekhandel Roermond boeken verkopen en zal Marcia Luyten tijd nemen om boeken te signeren. Na de pauze is er tijd voor vragen vanuit het publiek.

Het interview vindt plaats op 11 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. De avond is gratis voor leden van de bibliotheek Bibliorura. Als u geen lid bent van de bibliotheek, bent u uiteraard ook van harte welkom. U betaalt dan €5,- entree. Aanmelden voor de avond kan via www.bibliorura.nl.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties