Algemeen

Repair Café St. Odiliënberg


Zoals u ongetwijfeld al gehoord of gelezen zult hebben, gaan we als Seniorenvereniging St. Odiliënberg binnenkort van start met een Repair Café. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn.
Helaas zit repareren bij veel mensen kennelijk niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer hoe dat moet. Reparatiekennis verdwijnt snel. Daar willen wij als Seniorenvereniging St. Odiliënberg verandering in brengen.
Wij starten hiermee op donderdag 28 februari a.s..
Op dit moment hebben al enkele technische mensen die kleine reparaties kunnen uitvoeren. Wij zoeken overigens nog mensen M/V die handig zijn met naaimachine en/of naald en draad die kleine herstelwerkzaamheden willen uitvoeren in ons Repair Café.
Het Repair Café wordt elke laatste donderdag van de maand ingericht in de Roerparel, in de ruimte waar elke donderdag de inloopmiddag van de Seniorenvereniging plaatsvindt. NB Reparaties zijn niet alleen voor senioren!
Iedere donderdagmiddag vanaf 13.30 uur kunt u aldaar terecht om te biljarten, sjoelbakken, kaarten (bridgen) of voor een ander spelletje. Natuurlijk kunt u ook gewoon gezellig en praatje maken. Mogelijk zijn er mensen die een biljartcompetitie willen opzetten?
Kom donderdagmiddag ook gewoon eens gezellig een kopje koffie drinken tijdens onze inloopmiddag.
Mensen die handig zijn met naaimachine en/of naald en draad en die één keer in de maand herstelwerkzaamheden willen uitvoeren in ons Repair Café, kunnen contact opnemen met Piet van der Vorst 533102 / 0619855594 of via mail voorzitter@seniorenberg.nl

|Doorsturen