Muziek

SING ALONG WENT TOPPOP


Wat Reuver te zien en te horen kreeg op 2 en 3 november j.l. overtrof alle verwachtingen. Tenminste, zo dachten vele koorleden en nog veel meer bezoekers er over. Na alle voorbereidingen, zoals liedjes (uit het hoofd) leren, danspasjes instuderen en op tijd changeren, spatte het enthousiasme er van af ! En niet alleen bij het jubilerende koor: Ook het deelnemende koor Aodemnoët uit Kessel was zeer enthousiast. En wat te denken van de dames van Nickey's Dance Studio en van de leden van het begeleidende combo en van de gastband Like U2? Ze hadden het allemaal niet willen missen.

Oude tijden kwamen terug bij de klanken van hits uit de jaren 70, gepresenteerd door leden van Puur Theater in hun alias-rollen Penny de Jager en Ad Visser. En niet te vergeten de soliste Inge Ambaum die meerdere malen de sterren van de hemel zong? Enkele dames van Sing Along waren zelfs in een solorol gekropen en brachten hun bijdrage met verve!

Kortom, de Sing Along Singers kijken terug op een zeer geslaagd jubileum weekend. Ze danken iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de 2 succesvolle concerten. Een extra bedankje is op zijn plaats voor alle sponsoren die dit feest mede mogelijk gemaakt hebben; natuurlijk ook voor dirigent John Wauben en vaste pianiste Ludmila Seroo , dat alles onder de bezielende regie van Esther Koenen.

Merci namens alle Sing ALong Singers!!

Voor de geïnteresseerden: Sing Along repeteert op de woensdagen van 20.00 tot 22.00 uur in De Schakel, Reuver.

|Doorsturen