Algemeen

Uitreiking certificaten cursus ‘Werken met de digitale overheid


Wethouder Verheijden reikt de certificaten uit aan de deelnemers van de cursus ‘Werken met de digitale overheid’.

In januari zijn zes cursisten begonnen aan de cursus ‘Werken met de digitale overheid’ in de Aaj Bieb in Melick. Op vrijdag 2 februari zullen zij als bewijs van hun deelname een certificaat ontvangen uit handen van wethouder Tjeu Verheijden.

De cursus ‘Werken met de digitale overheid’ is onderdeel van het digiTaalhuis en wordt gegeven in de Aaj Bieb in Melick. In vier dagdelen leren cursisten wat de digitale overheid is en hoe ze veilig met hun DigiD omgaan. In de eerste les wordt een DigiD aangevraagd, in latere lessen is er aandacht voor Mijn Overheid, verschillende overheidswebsites en de website van de gemeente Roerdalen. Doel van de cursus is mensen vertrouwd te maken met de digitale overheid en ervoor te zorgen dat ze zelfstandig en met zelfvertrouwen hun overheidszaken digitaal kunnen regelen. De cursus is ontwikkeld door Stichting Digisterker in samenwerking met de gemeente Roerdalen.

Na vier lessen krijgen de cursisten een certificaat. Ze hoeven geen examen af te leggen, deelname is voldoende. Wethouder Tjeu Verheijden zal de cursisten toespreken en de certificaten uitreiken. De uitreiking vindt plaats aan het eind van de vierde lesdag, op vrijdag 2 februari om 13.00 uur.

Locatie: Aaj Bieb, Markt 70 in Melick.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties