Algemeen

Voordeligste nummer OVR06895 gezocht!

Door Gilsing lokale media

De voordeelpas Roerdalen is inmiddels een half jaar in omloop. In de gemeente Roerdalen lopen ondernemers en inwoners samen in de pas. Door boodschappen en aankopen te doen binnen de regio, zorgen ze er samen voor dat onze omgeving blijft groeien. De pas geeft extra voordeel op aankopen bij de aangesloten ondernemers. Het initiatief van de pas komt van de verschillende ondernemersverenigingen in de gemeente.
Sinds mei zijn de voordeelpassen ook verkrijgbaar voor iedereen. Om te vieren dat de passen overal verkrijgbaar zijn, was er een extra actie. Iedere pas heeft een eigen voordeelnummer. Hiermee zijn maandelijks extra voordelen te verdienen, maar als speciale actie werd er een fiets ter beschikking gesteld door Boom Fietstechniek te Montfort. Het voordeelnummer OVR06895 is het voordeligste nummer en degene die deze pas heeft wordt gezocht. Zit de voordeelpas in uw handtas, portemonnee of pashouder, controleer of u het juiste nummer heeft.
De pashouder krijgt een maand de tijd om zich te melden, dit kan om te bellen naar Dave Beckers, 0475-480543. Mocht deze maand het juiste nummer zich niet melden, dan wordt uit de aanmeldingen voor de nieuwsbrief een gelukkige pasbezitter gekozen. U kunt namelijk via de site www.voordeelpasroerdalen.nl niet alleen de actuele aanbiedingen zien, maar zich ook aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen. Heeft u zich al aangemeld voor de nieuwsbrief, dan maakt u automatisch kans als de voordeelpashouder zich niet meldt. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief, dan kunt u nog extra een voordeel verdienen.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties