Algemeen

VOORLEESTIPS OP HET CONSULTATIEBUREA


BoekStartcoach geeft jonge ouders (voor)leestips en hulp bij taalontwikkeling

Ouders die met hun kindje het consultatiebureau bezoeken, kunnen daar vanaf 7 juni een BoekStartcoach van de Bibliotheek Bibliorura tegenkomen. BoekStartcoaches Loes Giesbers en Anita Engels zullen regelmatig op de consultatiebureaus aanwezig zijn om met ouders in gesprek te gaan over de taalontwikkeling van hun kind en het belang van voorlezen.

Het doel van de BoekStartcoach is het vergroten van (voor)leesplezier bij ouders en hun kindje. Voorlezen is namelijk onmisbaar voor de ontwikkeling van de taalvaardigheid van kinderen. Al vanaf 3 maanden hebben kinderen er profijt van als ze voorgelezen worden.

BoekStartcoaches Loes en Anita zijn van maandag tot en met donderdag aanwezig op de consultatiebureaus in Roermond en Roerdalen. Terwijl ouders met hun kindje wachten op hun afspraak, gaan Loes en Anita op een laagdrempelige manier het gesprek aan over boekjes, voorlezen en de bibliotheek. Ze leggen uit dat voorlezen niet alleen gezellig is, maar dat het ook heel belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind en geven ouders boekentips. De BoekStartcoach heeft haar eigen plek op het consultatiebureau, met een speciaal ingerichte leeshoek en een collectie baby- en peuterboekjes.

De BoekStartcoaches zijn op woensdagmiddag en vrijdagmiddag aanwezig in de Bibliotheek Bibliorura. U kunt dan vrijblijvend binnenlopen met vragen over boeken en lezen.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties