Algemeen

Vrijwilligers gezocht!


Vanwege de grote belangstelling voor de cursus Werken met de digitale overheid is de Bibliotheek Bibliorura op zoek naar vrijwilligers die de docent ondersteunen tijdens de cursus. U geeft de cursus dus niet zelf, maar u beantwoordt individueel vragen van cursisten. De cursussen vinden plaats op wisselende locaties in gemeente Roermond en Roerdalen.

De Bibliotheek Bibliorura verzorgt de cursus Werken met de digitale overheid sinds november 2017 voor inwoners van gemeente Roermond en Roerdalen. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met beide gemeentes en met Stichting Digisterker. Gedurende vier bijeenkomsten à twee uur leren de cursisten hoe zij hun DigiD veilig kunnen gebruiken op verschillende websites van de overheid. Een groep cursisten bestaat maximaal uit zes personen, die worden begeleid door twee gecertificeerde docenten van de bibliotheek.

Heeft u interesse in de digitale wereld en bent u geduldig, flexibel en ongeveer 4 uur per week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar u! Kijk op www.bibliorura.nl voor de volledige vacature of neem voor meer informatie contact op met Diana Sonnemans, consulent digitale vaardigheden: sonnemans@bibliorura.nl of 0475 519 000.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties