Algemeen

Wensbus Roerdalen


Eind Februari hebben we laten weten dat onze 1000ste rit in aantocht was. Een paar dagen later hebben we deze mogen uitvoeren. Die eer had Dhr. W. Dahmen uit Herkenbosch en wij hebben hem mogen begroeten met een bloemetje toen hij wilde instappen voor een rit naar huis vanuit Zorgcentrum Bergh in St. Odiliënberg.
Nu met zijn allen op naar de volgende mijlpaal: de 2500e rit. We hopen deze nog in het jaar 2019 te gaan halen. Zeker gezien de komende uitbreiding van bestemmingen waar we naar toe mogen rijden.

RIT BESTELLEN? Dan graag 06 40 58 58 69 bellen

Inmiddels is de groep vrijwilligers weer gestegen, met name hebben we weer een aantal chauffeurs toe mogen voegen. We zijn op de goede weg gezien de uitbreiding van bestemmingen en uiteraard ook als mogelijke uitbreiding van tijden waarop wij de mensen vervoerd kunnen worden.
Onze passagiers blijven we de hulp aanbieden die zo zeer gewaardeerd wordt.
Mocht u interesse hebben om ons team als gastdame/gastheer te komen versterken, u bent en blijft van harte welkom. Het gaat niet alleen om de mensen behulpzaam te zijn bij het in- en uitstappen maar ook het luisterende oor wat vaak zo nodig is.

Mocht de informatie om contact met ons op te nemen nog niet bekend zijn of u kunt deze niet zo snel vinden, hierbij nogmaals:

Wensbus Roerdalen
Secretariaat telefoonnummer 06 81 17 22 83
E-mail info@wensbusroerdalen.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Vrachtwagenchauffeur (58)zoekt Internationaal werk

  heb 27 jaar internationale ervaring was enkele jaren uit de running doe momenteel wat binnenland werk, maar dit is niet mijn ding ik zoek internationaal werk waarbij ik kilometers en diverse overnachtingen kan maken, eventueel af en toe een weekend mag alleen niet meer zwaar tillen en trekken met linker schouder hierdoor heb je via UWV 3 jaar lang recht op een no risk verzekering en subsidie tot 7000eu per jaar ben ibv rijbewijs bcde - bestuurderskaart en code 95 Lees meer
 • Headline 1

  2X KPN Boston XL dect telefoon speciaal voor ouder

  Set van 2 KPN Boston XL dect telefoons. Telefoon met grote toetsen en fuckties speciaal voor ouderen. Compleet met nieuwe batterijen en handleiding. Lees meer
 • Headline 1

  Blazer

  In zeer goede staat blauwe blazer van het merk Frankenwalder. Maat 44. Lees meer
 • Headline 1

  Melitta Caffeo Solo Espressomachine (E950-104)

  In nieuwstaat verkerende Melitta Caffeo Solo volautomatische bonen koffiemachine. Met één druk op de knop de lekkerste koffie. Stel zelf de temperatuur, koffiesterkte en hoeveelheid naar wens in. Lees meer
 • Headline 1

  Camping Gaz 2 + 1 tank + drukregelaars

  Camping Gaz 2 x tank 907 (inhoud 2,75 kg) leeg 1 x tank 901 (inhoud 0,5 kg) leeg 2 x slang 2 x druk-regelaar Lees meer

Laatste reacties